20 χρόνια ΔΑΠ ΝΔΦΚ 5 χρόνια Νέα Δημοκρατία!!!


20 χρόνια ΔΑΠ ΝΔΦΚ 5 χρόνια Νέα Δημοκρατία!!!
Φτάνει πια… Μας καταστρέφετε το παρόν και το μέλλον μας!!!

  • Η ΔΑΠ είναι η παράταξή των φοιτητών αυτή που ασχολείται με τα προβλήματα τους και όχι με γενικόλογές πολιτικολογίες!!!

ΜΠΡΑΒΟ 20 χρόνια πρωτιάς αυτό κατάφερε είναι τα περισσότερα βιβλία να  έρχονται μια            εβδομάδα πριν την εξεταστική!!! Την ίδια ώρα που κάποιοι εκδοτικοί οίκοι πλουτίζουν.

  • Η ΝΔ είναι η παράταξη που έχει προτεραιότητα τους νέους η παράταξη που έχει ως προτεραιότητα την παιδεία…

Ενώ η κυβέρνηση είχε υποσχεθεί το 5% του ΑΕΠ για την παιδεία και το 2 % για την έρευνα από την πρώτη τετραετία της σήμερα το ποσοστό του ΑΕΠ είναι κάτω του 3% για την παιδεία ο,5% για την έρευνα…

  • Η ΔΑΠ είναι η παράταξη που ενδιαφέρεται για την ποιότητα ζωής του φοιτητή και για τον οικογενειακό  προϋπολογισμό!!!

Βεβαίως αλλά δεν λέει κουβέντα για τα δίδακτρα που έχουν μπει στα περισσότερα «δημόσια» πανεπιστήμια της χώρας στο μεταπτυχιακά προγράμματα και δεν μιλάει είτε γιατί θεωρεί ότι τα δικά της παιδιά έχουν να πληρώσουν ή ότι τα δικά της παιδιά θα πληρωθούν από τα δίδακτρα (το πιο πιθανό).

  • Η Ν.Δ. Εκφράζει τον μεσαίο χώρο και έχει την δυναμική της στους νέους ανθρώπους..

Βεβαίως γι’ αυτό θέλει να διαλύσει το άσυλο, γι αυτό επιστρατεύει την αστυνομία σε κάθε φοιτητική διαμαρτυρία γι’ αυτό έχει επιλέξει για τους νέους την ανασφάλιστη εργασία, τους μισθούς εξαθλίωσης και τα stage .

  • H ΔΑΠ δεν είναι κομματική παράταξη δεν είναι αποκλειστικά ΝΔ έχει κ άλλους , είναι μια χαρούμενη παρέα που θέλει να περνάει καλά.

Η ΔΑΠ στήριξε την κυβέρνηση και το υπουργείο με νύχια και με δόντια σ όλες του τις δύσκολες στιγμές έδωσε ιδεολογική μάχη για την κυβέρνηση και θα συνεχίσει να το κάνει υπονομεύοντας το δημόσιο χαρακτήρα του πανεπιστημίου.

  • Η ΔΑΠ μας ενημερώνει μας δίνει παλιά θέματα και σημειώσεις… Η ΔΑΠ ενδιαφέρεται για την επιστήμη ασχολείται με το συνέδριο βιολογίας

Μπράβο αν οι εκλογές γινόταν για να εκλέξουμε την γραμματεία της σχολής και των τομέων και  δεν υπήρχαν πολιτικά επίδικα και εμείς ΔΑΠ θα ψηφίζαμε.

  • Η ΔΑΠ μας πάει στον Κιάμο και είναι γενικώς χαρούμενοι…

Συγνώμη παιδιά αλλά εμείς δίνουμε πρόοδο ΦΖ  καλά να περάσετε αν και Πέμπτη …

Οι φοιτητικές εκλογές είναι πολιτικές εκλογές!!! Η ΔΑΠ ΝΔΦΚ είναι μια σκληρή συντηρητική παράταξη που σε όλα τα ζητήματα τα τελευταία χρόνια ακολουθει την θέση της ΝΔ το ιλουστρασιόν περίβλημα της δεν πρέπει και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να καλύψει το ζοφερό μέλλον που μας επιφυλάσσουν από κοινού τα σχεδία των στελεχών της ΔΑΠ και της ΝΔ.

Στις 13 Μαΐου ψηφίζουμε ΑΡΙΣΤΕΡΑ, Ψηφίζουμε για να κάνουμε πράξη το πανεπιστήμιο που ονειρευτήκαμε για να ζήσουμε την ζωή που μας αξίζει!!!

Ψηφίζουμε ΑΝ.Α.ΠΝΟΗ Βιολογικού !!!

logo-aren

logo_anapnohs1

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s