Ενημέρωση από μέλη ΔΕΠ του ΕΜΠ για τις εκλογές των Συμβουλίων Διοίκησης


Στο Ε.Μ.Π., στο πρωινό (24/10) Πρυτανικό Συμβούλιο, ο Πρύτανης προχώρησε σε διακοπή της εκλογικής διαδικασίας εξαιτίας της παρέμβασης εκατοντάδων ατόμων, χωρίς να αναγορεύσει υποψήφιους και χωρίς να ορίσει εφορευτική επιτροπή.

Παρεμπιπτόντως, τα παραιτηθέντα μέλη της εφορευτικής επιτροπής στο ΕΜΠ ανέρχονται σήμερα σε 13 από τα 18 μέλη (μαζί με αναπληρωματικούς κλπ)!

Ταυτόχρονα, ο Πρύτανης έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του υπουργού, ενοχλημένος κυρίως από τα (κατά πληροφορίες) υβριστικά email των υποψηφίων που ζητούσαν την άμεση αναγόρευσή τους και τη συνέχιση της εκλογικής διαδικασίας. Το ίδιο έκανε και ο Αντιπρύτανης. Η Αντιπρύτανης δήλωσε ότι
θα παραμείνει για να αντισταθεί στο νόμο.Στη συνέχεια έγινε μαζική Παμπολυτεχνειακή Συνέλευση με ισχυρή παρουσία φοιτητών.

Το μεσημέρι, μόλις το Υπουργείο ενημερώθηκε για την επιστολή παραίτησης των δύο, ακαριαία σχεδόν την έκανε μη αποδεκτή. Με τον τρόπο αυτό έχει παγώσει η εκλογική διαδικασία στο ΕΜΠ και σταθεροποιήθηκε και η κατάσταση στην Πρυτανεία.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s